Uw website in vijf stappen

Van intake gesprek tot oplevering in vijf stappen. Een persoonlijk advies, ontwerp en ontwikkeling op maat. Hieronder leggen wij precies uit hoe het in zijn werk gaat.

Wij zijn er van overtuigd dat goede communicatie een sleutel is voor succes. Met onze kennis helpen wij u door een passende en betaalbare oplossing te vinden.
Intake gesprek

Intake gesprek

De eerste stap is een gesprek met u als klant waarin wij uw wensen bespreken en kijken wat het beste bij u past. Misschien weet u nog niet precies wat u wilt en vindt u het fijn om de mogelijkheden te bespreken. Bovendien krijgen wij zo een indruk van uw bedrijf en werkzaamheden zodat wij ons in kunnen leven in uw situatie en een advies, offerte en ontwerp op maat kunnen maken. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk, tenslotte is iedere klant anders.
Offerte

Offerte

Zodra wij een goed beeld hebben van uw wensen en uw bedrijf kunnen wij u een advies en offerte op maat geven. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent en kunt u zien wat het geheel gaat kosten. Wij houden van een helder advies en onze offertes zijn ook helder, geen verrassingen achteraf.
Ontwerp

Ontwerp

Na goedkeuring van de offerte kunnen wij een persoonlijk ontwerp maken wat aansluit bij uw bedrijf en huisstijl. Met dit ontwerp kunt u een helder beeld krijgen hoe uw website er uit komt te zien. Zo kunnen er eventueel aanpassingen gemaakt worden voordat de website gebouwd wordt. Pas als u tevreden bent over het ontwerp gaan wij verder met het ontwikkelen van de website.
Ontwikkeling

Ontwikkeling

Met een goedgekeurd ontwerp kan het ontwikkel proces van start gaan. Het ontwikkelen van een website is het technische process wat plaats vindt, waaronder het raamwerk en de achterkant van de website valt. De ontwikkelaars kunnen aan de hand van het pakket van eisen en het ontwerp de code schrijven voor uw website en het CMS systeem implementeren.
Nazorg

Nazorg

Als u tevreden bent zijn wij dat ook! Zodra alles afgerond is bespreken we de website voor deze online gaat. Eventueel kan er een marketing traject besproken worden indien u hier behoefte aan heeft. Zo heeft u direct veel bezoekers op uw website en kunt u aan de slag.